Interactief theater

Case 5

De film is een productie van Nachtzon Media in samenwerking met Stichting Het Grote Verhaal. Eerder brachten zij de serie ‘Het Geheim van Sint Maarten’ met o.a. André Dongelmans, Ferdi Stofmeel, Rachel Rosier en Joshua Nolet uit. Deze familieserie werd in twee maanden ruim 800.000 keer gestreamd.

In deze nieuwe film wordt het oorspronkelijke verhaal achter Valentijnsdag op een eigentijdse manier verteld. Otis (Delano Watchman) loopt van huis weg na een ruzie met zijn ouders (Ricky Koole en Klaas van Kruistum). Al zwervend door het bos ontmoet hij Sint Valentijn (Birgit Schuurman). Zij neemt Otis mee in haar magische wereld en probeert hem te overtuigen om terug te gaan naar zijn ouders. Een kwetsbaar en intiem verhaal over de liefde, ontvouwt zich.

Deze familiefilm is een initiatief van de onafhankelijke Stichting Het Grote Verhaal en zal op het platform www.hetgroteverhaal.nl te zien zijn. Het doel van deze stichting is om verhalen uit de joods-christelijke traditie op een eigentijdse wijze aan jongere generaties te presenteren. Verhalen die onze samenleving door de eeuwen hebben beïnvloed en nieuwe generaties ondersteunen bij het begrijpen van westerse kunst, muziek, taal en cultuur.