Nachtzon Media

Over ons

In 2005 werd Nachtzon Media opgericht door Anne Christine Girardot en John Gruter. Door de jaren heen heeft Nachtzon zich ontwikkeld tot een succesvol productiehuis. Sinds enkele jaren (2017) is ook Casper van Dorp als partner verbonden aan Nachtzon. We produceren TV programma’s, online (les)content, podcasts, animaties, events en campagnes voor verschillende landelijke opdrachtgevers zoals Omroep Human, KRO-NCRV, EO, Omroep Max, Stichting Het Grote Verhaal, Protestantse Kerk Nederland, ZonMW, Verus en Kwintessens. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in content met een levensbeschouwelijke, historische en/of maatschappelijke spits.

 

Nachtzon Media werkt vanuit een bijzonder inspirerende plek bij Deventer: de School van Frieswijk. Deze voormalige dorpsschool vol historie is sinds de zomer van 2018 de broedplaats van al onze projecten.

 

 

Volg onze avonturen online:   Instagram   Facebook

 

WIJ ZIJN NACHTZON

pexels-moose-photos-1587009
ANNE CHRISTINE GIRARDOT

Partner & Regisseur

ac@nachtzonmedia.nl

0031 6 25037305

pexels-moose-photos-1587009
JOHN GRUTER

Partner & (Script)Schrijver

john@nachtzonmedia.nl

0031 6 22498758

pexels-moose-photos-1587009
CASPER VAN DORP

Partner & Producent

casper@nachtzonmedia.nl

0031 6 25037305

 

Team Nachtzonners (v.l.n.r.): Hond Baila, Charlotte Muis, Monique van den Boogaard, John Gruter, Noah van Staverden, Lotje Kerckhaert, Janine Jongsma, Bente de Leede, Casper van Dorp, Anne Christine Girardot, Iris Markerink. Niet op de foto: Hendrik de Pater, Kim Tanghe.

Werken bij Nachtzon Media

 

Wij zijn een productiehuis waarbinnen we content maken voor TV, online en theater. Als organisatie bedenken wij concepten en zoeken naar wegen om deze te kunnen realiseren. Dit kan zijn in opdracht van een omroep, onderwijsinstelling, (para)kerkelijke organisatie, stichting of zorginstelling. Wij ontwikkelen ook eigen projecten die wij middels fondswerving proberen te realiseren.  Wij richten ons met onze concepten en projecten op levensbeschouwelijke, historische en maatschappelijke thema’s.

 

Wij werken al vele jaren voor en met omroepen zoals KRO-NCRV, EO, HUMAN en Omroep MAX. In het onderwijsveld werken wij veelvuldig samen met o.a. Uitgeverij Kwintessens, Verus en de Protestants Theologische Universiteit. Daarnaast werken wij samen met Stichting Prinsjesdagviering, Stichting Het Grote Verhaal, de Protestantse Kerk in Nederland en andere kleinere en grotere instanties/ organisaties.

 

Wil jij ervaren hoe het is te werken bij Nachtzon Media, bekijk en ontdek onze vacatures hieronder.

 

Geen passende vacature?

Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en cv naar: info@nachtzonmedia.nl

Momenteel geen vacatures

Wat is jouw vraagstuk? Daag ons uit

 

Plan een kennismaking of bel 06-25037305